Gratis standardforsendelse

Design en personlig kalender eller notesbog, der er unik for dig!

Den bedste kalender eller notesbog skabes af dig

Med en personlig kalender eller notesbog er du et skridt tættere på at realisere dine drømme og nå dine mål! Vælg mellem en bred vifte af designmuligheder i vores nemme designværktøj for at skabe et produkt så unikt som dig, perfekt tilpasset dine behov.
So Typical Me
Opret nu
Sendes inden for 1 uge!
IconIconIcon
Personlig Kalender 2024
Nyhed!

En personlig kalender med hardcovers

Nu er den her endelig! Den seneste tilføjelse til vores produktfamilie: en stor hardcover-udgave af vores kalendere!

Den er større (176x250mm for at være præcis). Har flere sider. Er helt fri for plastik. Får ethvert forsidebillede til at se helt fantastisk ud. Og, måske vigtigst af alt, den kan tilpasses og personliggøres lige så meget som vores klassikere. 

Så hvad venter du på? Skab din egen!
So Typical Me
Opret nu

Skabe

Kalender eller notesbog?

So Typical Me Icon
I kalenderværktøjet finder du daterede ugelayouts i forskellige designs; både velkendte klassikere og lidt mere kreative varianter! Vores notesbog er en fleksibel og udateret mulighed. Her kan du lave en klassisk linjeret notesbog, men også meget andet: et dagslayout, hvor du selv udfylder dagens datoer, en opskriftsbog, en rejsedagbog eller måske en logbog til din træning?

Du vælger

Det kan være hvad som helst! En klassisk kalender med et personligt præg, en træningsdagbog, en kreativ bullet journal eller hvorfor ikke en opskriftsbog? Tilpas alle detaljer trin for trin i et enkelt designværktøj:
Omslag
Spiral og gummibånd
Layout
Indhold
Ekstra indhold
Startdato
Opret og bestil

Vores seneste samarbejder

Vi samarbejder med kreative lokale kunstnere, hvis unikke forsidebilleder giver din personlige kalender eller notesbog det *lille ekstra*. Gå på opdagelse i deres kollektioner, og find din favorit:
Vis alle

Hvorfor lave en personlig kalender?

Kalender, almanak eller måske en livsplanlægger... Dette kære barn har mange navne og mindst lige så mange anvendelsesmuligheder. Nogle planlægger og holder styr på deres hobbyer, mens andre holder styr på møder og børnenes aktiviteter.

Ved at lave en personlig kalender til dig selv kan du sørge for, at den indeholder de elementer, der fungerer for dig. Design et ydre, der gør dig glad og motiveret, og fyld så indersiden med de komponenter, der hjælper dig med at holde styr på det, der er vigtigt for dig. Vil du lave en kalender, der er *ekstra alt*, eller vil du holde det enkelt? Når du laver din egen kalender, er valget dit!
So Typical Me
Opret nu

@sotypicalme

So Typical Me
usercartearth