Gratis standardforsendelse

Stickere

Udforsk vores samling af klistermærker for at bringe din planlægning til næste niveau! Uanset om du vil have en eksplosion af farver, fantastiske holo-klistermærker eller noget mere subtilt, så har vi hvad du skal bruge!

Filter
Farve

Filter by

Underkategori

Viser alle 27 resultater

Brug klistermærker i din planlægger eller notesbog

Klistermærker kan både være dekorative og praktiske! Brug dem til at gøre din planlægning mere forståelig, til at bringe nogle farver ind i dit liv eller simpelthen fordi de gør dig glad. Det behøver ikke være mere kompliceret end som så!
UDFORSK

Tre forslag til, hvordan du kan bruge klistermærker i din dagligdag:

1. Farvekod dine forskellige opgaver med klistermærker og kuglepenne, for at få et nemt og hurtigt overblik over, hvad der skal laves, og for at identificere, hvornår der er for meget af noget, som stresser dig.
2. Kan du lide ideen om de kreative journaliseringsopslag, du har set, men mangler tid og tålmodighed til at gøre din lige så Pinterest-perfekt, som du drømmer om? Et brugerdefineret BuJo-tema planlæggerlayout parret med smukke klistermærker vil redde selv den værste håndskrift!
3. Involver hele familien! Klistermærker gør det nemmere for selv de yngste at være med i planlægningen og føle sig inkluderet.
Stickere hos So Typical Me

Du kan opdage mere

So Typical Me
usercartearth