Gratis standardforsendelse

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor oprette sin egen kalender?
Den bedste kalender er den, der er helt din egen. Med en personlig kalender hos os får du en skræddersyet ledsager, som er klar til livets udfordringer. Fyld kalenderen med netop de ingredienser, du har brug for!
Hvor fremstilles kalenderne?
So Typical Me er en del af Burde Publishing AB, Nordens førende kalenderproducent i 30 år. Alle So Typical Me-kalendere fremstilles i Sverige og sendes fra Burde i Växjö. Hver kalender udarbejdes efter dine valg, og arbejdet udføres manuelt og kvalitetskontrolleres af vores erfarne personale.
Hvilke størrelser har I?
Vi har de to mest almindelige størrelser, dvs. A5 (148x210 mm) og A6 (105x148 mm). For- og bagsiden beskyttes af PP-plast, som er nogle millimeter større end papiret.
Kan jeg vælge, hvornår kalenderen skal starte?
I værktøjet vælger du, hvilken startmåned din kalender skal have. Så du betaler aldrig for måneder, der er gået!
Hvordan betaler jeg?
Ved kassen vælger du mellem Swish, Klarna-kortbetaling eller Klarna-faktura.
Hvor lang tid tager det, inden kalenderen leveres?
Din ordre sendes fra os inden for en uge med PostNord-varebrev, som leveres i din postkasse. Du modtager en e-mail med et sporingslink, så snart den sendes fra os, og derefter kan det tage op til en dag, før PostNord scanner pakken, og status opdateres. Normalt tager leveringen 1-2 arbejdsdage.
Hvad får jeg i min ordre?
Ud over den flotte So Typical Me-kalender får du også en aftagelig lineal (kan bruges som bogmærke) og et stickers-ark med 305 stickers, som gør din planlægning både sjovere og bedre. Der medfølger også en plastlomme til A5 kalenderen.
Bliver mine egne uploadede fotos pæne på tryk?
Hvis du uploader et billede af god kvalitet, så bliver det rigtig flot. Vores værktøj advarer, hvis det synes, dit billede ser ud til at have for lav opløsning.
Hvilket papir er der i kalenderen?
Kvalitetspapir 110 grams Amber Graphic fra Arctic Paper.
Hvor mange sider er der i kalenderen?
Kalenderen indeholder 150 sider. 4 sider er omslaget, 36 sider er valgbare slutsider, og de resterende sider er kalender.
Kan jeg annullere købet af kalenderen?
Når du har gennemført dit køb, går din ordre direkte i tryk for at muliggøre hurtig levering. Desværre har vi derfor ikke mulighed for at stoppe en individuel ordre eller ændre størrelsen på din kalender. Da kalenderen er oprettet personligt, er der ingen returnerings- eller fortrydelsesret.
Hvorfor har jeg ikke modtaget nogen ordrebekræftelse eller andre e-mails?
Hvis købet er gennemført, sendes en ordrebekræftelse med det samme. Hvis du ikke modtager en e-mail, skal du kontrollere spam-mappen. Ellers er du velkommen til at kontakte vores support.

Du vælger

Omslag
Spiral og gummibånd
Layout
Indhold
Ekstra indhold
Startdato
Opret nu
So Typical Me
usercartearth