Gratis standardforsendelse

Vilkår og betingelser

Burde Publishing AB
Mårdvägen 2
352 45 Växjö
Sverige

Org.nr: 556215-2479

So Typical Me sælger produkter med levering inden for Storbritannien, Sverige, USA, Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig, Holland, Danmark, Finland, Irland og Østrig.

Bestillinger modtages kun via sotypicalme.dk. Vi ønsker, at du skal føle dig sikker i dit køb. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@sotypicalme.com, hvis du har spørgsmål om din bestilling.

Når du foretager en bestilling hos sotypicalme.dk, accepterer du at holde øje med din indbakke, da al kommunikation vedrørende din bestilling sker via e-mail.

So Typical Me tager forbehold for følgende: manglende lagerbeholdning, forsinkelser, tekniske problemer og forkerte vareoplysninger. So Typical Me forbeholder sig ret til at ændre priser uden forudgående varsel. Derudover forbeholder vi os retten til at annullere en ordre, hvis der opstår ekstraordinære grunde.

Priser og betaling

Du kan vælge at betale med PayPal eller Klarna. Via Klarna kan vi tilbyde fakturabetaling, betaling ved afbetaling, kreditkortbetaling og direkte betaling.

Vores fakturaer sendes via e-mail, når din ordre sendes fra os. Fakturaen udløber efter 14 dage. Yderligere oplysninger og komplette vilkår og betingelser for Klarnas betalingsmetoder kan findes på klarna.com/dk/. For PayPal kan du finde de komplette vilkår og betingelser på paypal.com/dk/.

Priserne på vores produkter er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden forudgående varsel.

Den pris, der blev betalt på købstidspunktet, vil fortsat være gældende, uanset om det er en stigning eller et fald i priserne på et senere tidspunkt.

Ved kassen kan du se den samlede pris inklusive moms og eventuelle forsendelsesomkostninger. Du finder også de komplette forsendelses- og betalingsbetingelser ved kassen.

Forsendelsesmetode

So Typical Me leverer i øjeblikket kun via Post Nord.

Forsinkelser og delvis levering

Vi gør vores bedste for at levere så hurtigt som muligt, men nogle gange kan der opstå forsinkelser. Vi garanterer derfor ikke levering på en bestemt dag, og forsinkelser kan forekomme, selvom de er sjældne. Vi sender dig en e-mail med de relevante oplysninger, hvis et produkt ikke kan leveres til tiden. Ordrer med flere produkter: I sådanne tilfælde sender vi de produkter, vi har modtaget. Hvis der opstår forsinkelser, varer de sjældent længere end et par dage. Når produktet er nået frem til os, prioriteres det i vores forsendelseskø, og det sendes til dig hurtigst muligt.

Fortrydelsesret og returret

Du har ret til at tilbagetrække og annullere din ordre, så længe du ikke har valgt en betalingsmetode. Men hvis du har betalt eller registreret en faktura via Klarna, gælder fortrydelsesretten ikke i henhold til fjernsalgsloven. Dette er fordi kalenderne er tilpasset og fremstillet i henhold til dine instruktioner og derfor har et klart personligt præg. Når du har fuldført betalingsprocessen, er So Typical Me (Burde Publishing AB)​​ begyndt at tage fremstille din kalender; derfor kan du ikke annullere eller ændre din ordre.

Returnering af ekstra produkter

Hvis du vil returnere dit ekstra produkt/produkter, skal du informere So Typical Me inden for 14 dage efter modtagelse af dine varer. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varerne.

Du betaler for forsendelsen i henhold til den aktuelle portotabel og sender til følgende adresse:

Burde Publishing AB
Box 3101
350 43, Växjö
Sverige

Vi opkræver et gebyr på DKK 120 for uafhentede breve eller pakker for at dække omkostningerne til administration, forsendelse, returforsendelse og håndtering. Uafhentede pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.


Krav og klager
Hvis et produkt adskiller sig fra det, der er angivet i aftalen mellem dig og So Typical Me eller på anden måde ikke svarer til beskrivelsen af det ​​produkt, der tilbydes af So Typical Me, kan du indgive et erstatningskrav. Kun oprindelige fejl er omfattet af klageretten. Klageretten omfatter f.eks. ikke fejl, der er forårsaget af normalt slid. Krav til So Typical Me skal fremsættes inden for en rimelig tid efter, at fejlen er opdaget. Så Typical Me forbeholder sig retten til først og fremmest at rette op på manglen eller for det andet at genlevere varerne eller som en sidste udvej muligheden for at genkøbe produktet.


Andet

Hvis du har spørgsmål vedrørende betydningen af ​​ovennævnte anbefalinger eller proceduren for fortrydelsesret, klager, skader under transport eller andet, så kan du kontakte os her.


Personoplysninger
I forbindelse med din ordre accepterer du, at vi har lov til at gemme og bruge dine personlige oplysninger i vores virksomhed for at opfylde den aftale, vi har med dig. Hvis dine personlige oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at anmode om, at sådanne oplysninger rettes eller slettes. I så fald bedes du kontakte os via e-mail info@sotypicalme.com

So Typical Me
usercartearth